Velkommen til Blekkpatron.no!

Vi har prøvd å lage en nettside som skal være oversiktlig og enkel i bruk. Både for de som har vokst opp med SMS, telegram eller morse. Skulle du likevel møte problemer kan du når som helst kontakte oss på salg@blekkpatron.no 


TRYGG BETALING

Som kunde hos Blekkpatron.no kan du være trygg på at opplysningene du gir fra deg er trygge. Du kan betale med paypal, faktura, visa eller mastercard. Betalingsopplysninger holdes utilgjengelig for andre parter. Det betyr at informasjonen ikke lagres. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen.

PayPal

Vi anbefaler Paypal - Med Paypal kan du betale med din Paypal konto eller ditt VISA, Mastercard eller American Express. 

VISA og MasterCard - trygt og enkelt!

Velger du å benytte Visa eller Mastercard som betalingsmåte, gjøres en autorisasjon mot ditt kredittkort. Dette betyr at vi undersøker om kortet er ekte, og om det er dekning på det. Deretter gjøres en reservasjon på ordrebeløpet. Dette betyr at pengene fortsatt er på ditt kredittkort/konto, men er kun disponible for Kontoreksperten.no så lenge ordren finnes. Ordrebeløpet trekkes fra ditt kredittkort/konto først når varene er pakket og sendt fra vårt lager. Dersom du velger å avbryte en ordre, vil denne slettes fra vårt system og reservasjonen fjernes fra ditt kredittkort/konto. Du kan også betale med Paypal eller faktura og 14 dagers kreditt.

Faktura

En enkel, sikker og fleksibel betalingsmetode.

  • Motta dine varer før du betaler - Faktura følger med varene
  • 14 dagers betalingsfrist
  • Del opp betalingen som det passer deg
  • Enkelt og sikkert

Vilkår

Når du velger å betale med DIBS Faktura så vil fakturaen sendes sammen med din bestilling eller via e-post. Betalingsfristen er 14 dager og et fakturagebyr tilkommer. Ved forsinket betaling vil det bli sendt en purring og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Fakturaen betaler du til arvato Finance AS som er samarbeidspartneren til DIBS. arvato Finance AS gjennomfører som vanlig en kredittkontroll og for privatpersoner vil levering kun skje til den folkeregistrerte adresse. Kjøperen skal være fylt 18 år. Hvis du er firmakunde vil levering kun skje til den adressen firmaet er registrert. Firmaet skal også være registrert i det land hvor kjøpet foretas. Regler for dør- og fjernsalg gjelder ikke for kjøp i firmaregi.

Del opp betalingen

DIBS tilbyr delbetaling i samarbeid med arvato Finance AS. Du velger selv om du ønsker å betale et angitt  «minstebeløp å betale» på tilsendt månedsfaktura eller betale mer om du heller ønsker det. Du kan når som helst, uten ekstra kostnad, velge å avslutte din delbetaling ved å betale inn hele det resterende kredittbeløpet.

RASK LEVERING

Vi har ingen roboter som pakker for oss, men vi er likevel ganske raske! Ordre som er lagt inn før kl 13.00 sendes som regel samme dag, hvis ikke noe helt spesielt oppstår. .Brevforsendelser er på eget ansvar, da det ikke er sporing på disse - Men det går somregle bra! Når pakken er sendt fra vårt lager vil du motta et tracking nummer på e-post eller SMS slik at du kan følge pakken underveis om du velger sporing.

PRODUKTER

Alle produkter tilknyttet din skriver skal fungere til angitt skriver. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være skrivere med veldig like navn som benytter forskjellig type produkter. Refill produkter anbefales kun om man skriver ut veldig mye eller har skriver med integrert skrivehode hvor patroner i utgangspunktet er veldig dyre. Alt blekk er vannfast!  Vær forsiktig ved installasjon av blekkpatroner og bruk av refill. På blekkpatroner skal teip flik på toppen av patronene fjernes før man fjerner beskyttelse under patronen - hvis ikke kan patronen lekke. Når beskyttelsen under patronen fjernes kan det lønne seg å holde den på siden eller opp ned for å hindre lekasje. Ikke klem på blekkpatronene da kan de lekke. Blekkpatronene er fyllt med max anntall ml blekk for å gi så mye blekk som overhode mulig for pengene. 

Angrerett

Vi følger norsk lov men vet at 14 dager kan være i minste laget om du har bestilt feil vare - derfor gir vi deg 30 dager angrerett. Etter 30 dager har du full mulighet til å bytte varene til en annen varer om du f.eks har byttet skriver. Vi er fleksible og lever av fornøyde kunder og finner alltid en løsning. Husk også at vi gir 100% Printer garanti.


Velkommen til en hyggelig handel!